Strooizout kopen

Wanneer u voor 15.00 uur bestelt heeft u uw strooizout morgen in huis. Leveringen in Nederland zijn geheel kosteloos. Wij adviseren uw strooizout tijdig in te kopen in verband met de verkrijgbaarheid. De afgelopen jaren hebben we enkele keren te maken gekregen met heftige winters waardoor een tekort aan strooizout is ontstaan. Momenteel hebben wij een grote voorraad en kunnen wij elke door de weekse dag van de week leveren. Wij leveren strooizout aan zowel particulieren als aan MKB.

 

Snelle levering

NuHaardhout.nl levert binnen 1 dag door het hele land strooizout in grote hoeveelheden bezorgd worden. Wanneer u voor 15.00 uur besteld is het zout de volgende dag bij u bezorgd. Onze chauffeurs hebben pompwagens en kunnen de pallets neerzetten waar u maar wilt. Let op dat er geen drempels of hellingen zijn.

Koop uw strooizout voordelig

NuHaardhout.nl heeft in de zomer en in de winter vast de laagste prijzen. Door de hoge turn-over en een grote groep vaste klanten weet de NuHaardhout.nl ieder jaar weer de scherpste prijs te bedwingen. We hebben geen verplichte afname of contracten, door onze goede service komt u toch wel bij ons terug.

Strooizout als duurzaam product

Kies voor duurzaam geproduceerd strooizout en bestel direct online. Naast duurzaam is ons strooizout ook van zeer hoge kwaliteit. Met ons strooizout krijgt u een efficiënt strooipatroon en een goede hechting van het zout aan het wegdek, waardoor uiteindelijk per vierkante meter wegdek minder zout nodig is. U strooit dus kostenefficiënt en milieubewust!